Solucions del Paraulògic d’avui, 27/10/2022

Solucions del Paraulògic d’avui, 27/10/2022

Avui pots trobar les solucions del joc al nostre lloc web, i així aprendre a formular o saber si els mots que has fet a partir de les lletres del rusc, són correctes.

Comencem amb un mínim de tres lletres per paraules, continuem amb quatre i així successivament. Al final, haurem separat les cinc paraules més llargues. També hem de recordar que les paraules “tuti” són mots per els quals es concedeixen deu punts en cas de ser un “tuti bàsic” de set lletres es concediran disset punts, però si té lletres repetides és molt possible que encara valgui més. Fer “tutis” sempre ens garantirà una quantitat major de punts, però també és veritat que formar aquests mots no sempre és tan fàcil, per tant ens portarà molt més temps per crear-los, a no ser que doneu un cop d’ull al nostre lloc web.

La solució al paraulògic d’avui, 27/10/2022, conté 56 paraules:

dad
dau
dia
iai
oda
tai
tat
tau
tia
aquí
atot
auto
data
dida
duta
iaia
iaio
iota
oiat
ouat
tatà
tato
tatú
tauó
taüt
toia
tota
tuia
tuta
uadi
ai-ai
àudio
datiu
diada
iodat
oiada
ouada
quota
taquí
aquità
ditada
doiuda
idiota
quítia
titota
additiu
atotada
auditiu
tau-tau
quiditat
quotidià
quiditatiu
dada o dadà
dita o dità
oidà o oïda
tita o tità

Tutis:

quotidià

Paraules més llargues:

atotada
auditiu
quiditat
quotidià
quiditatiu

Trobar les paraules que s’amaguen darrere de Paraulògic pot ser inclús un repte molt difícil en dies en els quals estem poc inspirats i si aquest és el teu cas, sempre pots consultar al nostre lloc web algunes paraules o solucions per tal d’ajudar-te a aconseguir els punts i no perdre la ratxa. Si ets un jugador nou i vols aprendre com funciona el joc, poder mirar les solucions de Paraulògic també pot ser un exercici per tal d’entendre molt millor el seu funcionament, guanyar agilitat mental, escalar posicions i… Atrapar als teus amics!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *