Solucions del Paraulògic d’avui, 25/06/2024

Solucions del Paraulògic d’avui, 25/06/2024

Avui pots trobar les solucions del joc al nostre lloc web, i així aprendre a formular o saber si els mots que has fet a partir de les lletres del rusc, són correctes.

Comencem amb un mínim de tres lletres per paraules, continuem amb quatre i així successivament. Al final, haurem separat les cinc paraules més llargues.

També hem de recordar que les paraules “tuti” són mots per els quals es concedeixen deu punts en cas de ser un “tuti bàsic” de set lletres es concediran disset punts, però si té lletres repetides és molt possible que encara valgui més. Fer “tutis” sempre ens garantirà una quantitat major de punts, però també és veritat que formar aquests mots no sempre és tan fàcil, per tant ens portarà molt més temps per crear-los, a no ser que doneu un cop d’ull al nostre lloc web.

La solució al paraulògic d’avui, 25/06/2024, conté 28 paraules:

1. airejar
2. ajaure
3. ajeure
4. araujia
5. arjau
6. arquejar
7. jai
8. jaia
9. jaque
10. jaquir
11. jau
12. jaure
13. jeia
14. jeju
15. jerarquia
16. jeure
17. jueria
18. jueu
19. jui
20. juia
21. jura
22. jurar
23. quequejar
24. raja
25. rajar
26. rarejar
27. ruquejar
28. ujar

D’avui tutis

  • jerarquia

Wordle Catala Parautrollic

Trobar les paraules que s’amaguen darrere de Paraulògic pot ser inclús un repte molt difícil en dies en els quals estem poc inspirats i si aquest és el teu cas, sempre pots consultar al nostre lloc web algunes paraules o solucions per tal d’ajudar-te a aconseguir els punts i no perdre la ratxa.

Si ets un jugador nou i vols aprendre com funciona el joc, poder mirar les solucions de Paraulògic també pot ser un exercici per tal d’entendre molt millor el seu funcionament, guanyar agilitat mental, escalar posicions i… Atrapar als teus amics!