Solucions del Paraulògic d’avui, 12/10/2022

Solucions del Paraulògic d’avui, 12/10/2022

Avui pots trobar les solucions del joc al nostre lloc web, i així aprendre a formular o saber si els mots que has fet a partir de les lletres del rusc, són correctes.

Comencem amb un mínim de tres lletres per paraules, continuem amb quatre i així successivament. Al final, haurem separat les cinc paraules més llargues. També hem de recordar que les paraules “tuti” són mots per els quals es concedeixen deu punts en cas de ser un “tuti bàsic” de set lletres es concediran disset punts, però si té lletres repetides és molt possible que encara valgui més. Fer “tutis” sempre ens garantirà una quantitat major de punts, però també és veritat que formar aquests mots no sempre és tan fàcil, per tant ens portarà molt més temps per crear-los, a no ser que doneu un cop d’ull al nostre lloc web.

La solució al paraulògic d’avui, 12/10/2022, conté 89 paraules:

ací
asc
cai
can
cap
cas
cia
hac
iac
ica
ics
pic
sac
sic
acci
acin
anca
asci
caca
cana
caní
capa
casa
casc
cian
cinc
cisa
haca
icac
inca
inic
nici
paca
pica
pinc
saca
àccia
ancià
àscia
cacic
caiac
canac
canca
canic
capsa
casca
caspa
caspi
cassa
cínic
hípic
incís
inici
nícia
pànic
sisca
acàcia
anísic
canaca
canana
cancan
canina
casaca
càspia
càssia
ciànic
cínica
hípica
incaic
incisa
pacana
pícnic
acàpnia
anciana
anísica
apiàcia
ciànica
cianina
incaica
niacina
picassa
pícnica
pinàcia
piscina
cannàcia
hispànic
en pac de
hispànica
pica-pica

Tutis:

hispànic
hispànica

Paraules més llargues:

hispànica
pica-pica
cannàcia
hispànic
acàpnia

Trobar les paraules que s’amaguen darrere de Paraulògic pot ser inclús un repte molt difícil en dies en els quals estem poc inspirats i si aquest és el teu cas, sempre pots consultar al nostre lloc web algunes paraules o solucions per tal d’ajudar-te a aconseguir els punts i no perdre la ratxa. Si ets un jugador nou i vols aprendre com funciona el joc, poder mirar les solucions de Paraulògic també pot ser un exercici per tal d’entendre molt millor el seu funcionament, guanyar agilitat mental, escalar posicions i… Atrapar als teus amics!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *